E-mail & Zenid.net

E-mail is tot op de dag van vandaag niet meer weg te denken uit ons leven en vooral niet uit het bedrijfsleven en speelt daarom ook een steeds belangrijkere en grotere rol. Wij weten dit als geen ander en besteden daarom ook veel aandacht en onderhoud om u te verzekeren van een gegarandeerde 100% goede werking van dagelijks e-mail verkeer.

We letten hierbij ook zeer nauwlettend op dat u geen mails gaat missen of mails niet kan ontvangen. Dit doen we door al onze e-mail servers 24/7 te monitoren op problemen of op misbruik door spam om zo black-listing te voorkomen.

Ondersteuning

Omdat we tegenwoordig ook steeds meer onderweg willen doen en steeds meer gebruik maken van mobiele apparaten zoals tablets en smartphones bieden we voor al deze apparaten perfecte ondersteuning.

Wij bieden o.a. ondersteuning voor:

POP3 of IMAP dan wel of niet via SSL we hebben het allemaal

Bij Zenid.net kunt u standaard gebruik maken van zowel POP3 mail als IMAP. Dit kan tevens ook via SSL.

Ook bieden wij een complete ondersteuning voor uitgaande e-mail. Dit kan via IMAP maar ook standaard via SMTP om ervoor te zorgen dat u altijd de mogelijkheid heeft om via uw eigen mail server mail te verzenden hebben wij ook poort 26 opengezet voor uitgaande e-mail. We hebben dit gedaan omdat het wel eens wil voorkomen dat internetproviders standaard uitgaande e-mail van andere providers blokkeren via poort 25.

Spamfilters

Wij beiden standaard zeer goede spamfilters aan welke standaard geactiveerd zijn en al jaren lang de perfecte balans weten te leggen tussen spam mails en echte mails. We verzekeren u dat er nooit zomaar mails waarvan de inhoud niet spamgericht is zomaar zal verdwijnen in een spamfolder.

Ook bieden we ondersteuning voor SPF records en DKIM. Deze zorgen ervoor dat zowel uitgaande en inkomende e-mail altijd op echtheid gecontroleerd zullen worden en tevens helpen de SPF records u om ervoor te zorgen dat mails die u verzend niet bij de ontvangers direct in de spambox zal belanden of gemarkeerd worden als spam.

Doorsturen

Standaard heeft u bij ons de mogelijkheid om forwarders aan te maken naar zoveel e-mail adressen als u wilt. Tevens is het mogelijk een catch-all e-mail adres in te stellen, automatische antwoorders, mailinglijsten en meer.

Webmail

Elk e-mail account wat u aanmaakt heeft standaard overal en altijd toegang dankzij webmail. Met webmail kunt u webbased overal en altijd uw e-mails online bekijken en beantwoorden. U kunt kiezen uit 3 webmail programma’s. Tevens geeft dit ook een hele handige manier om uw mail accounts met meer personen te delen.

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top