Drupal bij Zenid.net

Drupal is een open source content management systeem (CMS) dat uitermate geschikt is voor het bouwen van krachtige en effectieve websites, multisites en (mobiele) applicaties. Drupal is, net als WordPress, Typo3 en Joomla! een open source CMS.

Hoewel Drupal op de Amerikaanse markt al heel erg populair is groeit ook de populariteit in Nederland.

Wat kunt u met Drupal?

Drupal is geschikt voor allerlei verschillende soorten websites. Wist u dat bijvoorbeeld de websites van het Witte Huis, eBay inc, Tesla Motors, Warnerbros en NBC allemaal in Drupal zijn gebouwd?

Drupal en Zenid.net

Zenid.net is de perfecte hostingpartner voor uw Drupal website. U kunt bij ons tegen een zeer scherp tarief een managed Drupal website afnemen. Wij installeren dan voor u de nieuwste versie van Drupal en maken deze tevens meteen Nederlandstalig voor u.

Wij houden maandelijks uw Drupal website helemaal up-to-date en zorgen ervoor dat u altijd beschikt over de nieuwste versie. U hoeft dus geen tijd te besteden aan het steeds weer controleren op veiligheid updates. Het enige wat u zelf doet is uw Drupal website naar eigen smaak inrichten, stijlen en de gewenste modules installeren.

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top