SiteMush website maker

WordPress, maar dan zonder kennis van WordPress.

SiteMush is een website maker die gebaseerd is op het zeer populaire CMS systeem: WordPress. Het is een geheel nieuw concept die het voor de gebruiker nog eenvoudiger maakt om een website zelf te ontwerpen met alle voordelen van WordPress maar dan zonder enige technische kennis nodig te hebben van WordPress.

Hoe werkt het?

SiteMush werkt zeer eenvoudig en is voor iedereen goed te begrijpen en te gebruiken dankzij duidelijke stappenplannen, instructies, en online werktools. U kunt SiteMush eenvoudig benaderen via uw CPanel en direct aan de slag gaan en kiezen uit een van de vele ontwerpen.

Site Mush Cpanel
Sitemush Zenid

Veel keuzes uit de mooiste templates die wekelijks in aanbod blijft groeien.

U heeft keuze uit meer dan 200 unieke designs. U kunt zelf een gewenste sector kiezen en voor elke sector is er een zeer ruim aanbod aan templates. Een voorbeeld van de aangeboden templates kunt u hier bekijken:
http://sitemush.com/themes

Responsive ontwerpen. Klaar voor smartphone en tablet.

Alle aangeboden templates zijn responsive. Dit betekend dat uw website ook geschikt zal zijn voor mobiele apparaten. Hierbij kunt u denken aan smartphones en tablets.

Sitemush Wordpress

Widgets, Google maps, contactformulieren, Facebook koppelingen en meer!

Met een keuze uit meer dan 40+ widgets is het kinderspel om video, teksten, sliders, audio, call to action knoppen en meer op uw website toe te passen met slechts 1 klik op uw muisknop.

Social media integratie.

Alle aangeboden templates zijn responsive. Dit betekend dat uw website ook geschikt zal zijn voor mobiele apparaten. Hierbij kunt u denken aan smartphones en tablets.

Sitemush websites

Maak zoveel websites als u wilt.

Er is geen limiet aan het gebruik van SiteMush, u kunt en mag zoveel verschillende websites maken als nodig is. Er zijn geen verborgen of extra kosten en/of beperkingen aan het gebruik van SiteMush.

Uw website meteen op SSL https://

Met slechts 1 klik kunt u met Let’s Encrypt meteen een SSL certificaat installeren op uw website en deze beveiligen met een https:// verbinding.

WordPress server en onderhoud

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top