Hyperformance Private Cloud servers

Een oplossing voor webdesigners en programmeurs die altijd werkt!
Volledige vrijheid, volledige resources, eigen instellingen, maar geen technische kennis nodig. Onze Private Cloud servers worden altijd geleverd met volledige management. Dit betekend dat u 24/7 beroep op onze support kan doen! Wij werken niet met SLA contracten. Al onze klanten hebben bij ons de hoogste service standaard altijd inbegrepen. Tevens hoeft u bij ons zelf geen keuze te maken tussen besturingssystemen, controlepaneel software en andere moeilijke technische zaken, wij leveren al onze Private Cloud Servers standaard met de nieuwste versie van CentOS Linux en het Controlepaneel CPanel/WHM hiermee hebben wij zelf meer dan 15 jaar ervaring en u haalt met deze 2 software varianten het  beste van het beste in huis waar u alle kanten mee op kunt.

Wij willen vooral onze klanten geen keuze stress geven, u laat weten wat u graag wilt doen en wij zorgen er gewoon voor dat het werkt!

VPShosting

Behalve webhosting kunt u bij Zenid.net ook terecht voor VPS hosting. Wij leveren u een kant en klare webserver af met Cpanel die direct zonder enige vorm van technische kennis klaar staat zonder dat u zelf moeilijke installaties hoeft af te ronden.

Keiharde cijfers

Hieronder ziet u een recente benchmark tussen een gemiddelde TransIP PureSSD blade server vergeleken met een van onze Hyperformance Private Cloud server.

Behalve webhosting kunt u bij Zenid.net ook terecht voor VPS hosting. Wij leveren u een kant en klare webserver af met Cpanel die direct zonder enige vorm van technische kennis klaar staat zonder dat u zelf moeilijke installaties hoeft af te ronden.

De nieuwste techniek

Onze VPS hosting is voorzien van de nieuwste techniek. Zo kunt u 24/7 pakketten en accounts aanmaken voor uw klanten. U kunt dan zelf bepalen wat een klant wel of niet kan, en tevens kunt u geheel naar eigen wens o.a. een indeling maken voor uw klanten op het gebied van webruimte en dataverkeer.

VPS hosting
VPShosting bij Zenid.net

VPS hosting met Kwaliteit!

Wij zijn onderscheidend van de concurrentie omdat wij werken met een geheel eigen structuur in zowel de hardware als het netwerk. Zo werken wij bijvoorbeeld binnen een eigen beheerd private netwerk en houden wij een goede balans tussen aantallen en resources. Dit zorgt ervoor dat u ook daadwerkelijk gebruik kunt maken van wat wij u aanbieden. VPS hosting servers worden bovendien altijd volledig door ons onderhouden en wordt er 24/7 een bereikbare support aangeboden. Wij werken niet met SLA contracten en kosten voor het beheer van uw server. U krijgt dus geen verrassingen of kosten achteraf, maar u betaald een vast bedrag per maand voor all-in VPS hosting.

De VPS hosting pakketten die u bij ons kunt kiezen:

Hier vindt u een overzicht van onze VPS hosting pakketten.

Daarom is een VPS server bij Zenid.net nemen de juiste keuze!

Al onze VPS pakketten komen standaard met de volgende features:

Snel, sneller, snelst

Uw VPS hosting wordt altijd geleverd met een super snelle SSD schijf. Deze is maar liefst 20x sneller dan een traditionele harddisk. Dit is zeer merkbaar bij database toepassingen, het raadplegen van data en het schrijven van data. We gebruiken uitsluitend A merk SSD schijven welke aan de strengste eisen voldoen betreft opslag en data.

24/7 Support

Bij dringende vragen en/of storingen buiten kantoortijden kunt u ons altijd bereiken op een speciaal 24/7 storingsnummer. Bovendien mag u 24/7 een WhatsApp sturen voor al uw vragen en buiten kantoortijden even bellen is ook geen probleem. Een goede bereikbaarheid staat bij ons al 15 jaar voorop!

Fysieke resources

U krijgt waar voor uw geld, dus geen gedeelde resources. U beschikt over een eigen CPU cores, ramgeheugen en een eigen opslag. Tevens zien wij er zeer streng op toe om geen servers tot het uiterste te vullen. Vol = vol. Voor ons is het belangrijk dat er een goede balans blijft in de snelheid van de server en de resources van onze VPS hosting klanten.

Met de eisen van nu:

Wij voorzien uw VPS hosting van alle benodigdheden om een geweldige hosting ervaring te bieden aan uw klanten. Voorzien van alle gemakken en technieken die vandaag de dag worden vereist voor het draaien van welke scripts dan ook. Dat kan Joomla of WordPress zijn, maar ook Magento, Drupal of een ander PHP systeem.

Back it up

Om uw data optimaal te beschermen komt u VPS hosting altijd standaard met een aparte traditionele back-up schijf. Zo bent u 100% verzekerd van dagelijks back-ups van uw data. Per account op uw VPS hosting wordt er een aparte back-up gemaakt. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om per klant een restore te doen zonder dat uw andere klanten daar last van ondervinden.

Looptijd al vanaf 1 jaar

Wij geven graag openheid van zaken en laten u altijd weten waar u aan toe bent. Geen verrassingen of extra kosten achteraf. De looptijd van een VPS hosting betreft altijd 1 jaar en u betaald hiervoor een vast bedrag per maand. Indien er om welke reden dan ook upgrades of extra’s nodig zijn zullen wij die altijd vooraf netjes met u bespreken.

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top