Uw eigen webwinkel met Zenid.net

Heeft u ambities om uw eigen webwinkel te starten zonder daar verdere technische kennis voor te hoeven hebben? Dan bent u bij Zenid.net op het juiste adres!

Uw droom, onze missie!

Bij Zenid.net bieden wij de mogelijkheid om samen met uw webhostingpakket meteen een kant en klaar webshop systeem mee te leveren. Wij nemen dan al uw zorgen uit handen. He enige wat u zelf hoeft te doen is het indelen en het vullen van uw webshop met producten. Zenid.net doet voor u alle technische zaken zodat u zich volledig kan richten in het opzetten van uw webshop. Daarbij helpen wij u met zaken als: iDEAL, PayPal betalingen, PostNL en DHL ondersteuning en een beveiligde SSL verbinding voor uw webshop.

Goede software maakt licht werk

Wij werken met de software: Opencart. Deze wel bekroonde webshop software staat bekend om zijn zeer gebruiksvriendelijke interface met de modernste web technieken en is volledig responsive voor mobiele apparaten welke tegenwoordig een belangrijke rol invullen in de samenleving. Opencart wordt door ons, voor u geheel onderhouden en up-to-date gehouden.

Opencart kent veel mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld een zeer ruim aanbod in taalondersteuningen en zijn er tal van plugins te verkrijgen met nieuwe en extra mogelijkheden voor de webshop. Wij helpen u hierbij waar nodig en zonder extra kosten!

Uiterlijk

De standaard interface is al zeer goed te gebruiken bij de meest uiteenlopende doelstellingen. Dankzij het vlakke ontwerp is het voor welk product dan ook inzetbaar. Voor mensen die meer willen zijn er mogelijkheden tot het zelf ontwerpen en het kopen van extra thema’s zodat u het uiterlijk van uw webshop helemaal kan aanpassen aan uw productgroep.

SSL ondersteuning voor uw webshop

Uw webshop bij ons wordt altijd standaard geleverd met een beveiligde https:// verbinding beter gezegd een SSL verbinding en deze krijgt u altijd standaard van ons bijgeleverd en geheel op uw eigen bedrijfsnaam!!

iDEAL, PayPal, PostNL & DHL

Wij helpen u met het aanmaken en installeren van de meest gevraagde modules zoals iDEAL, PayPal, PostNL en DHL ondersteuning te installeren. Hiervoor hoeft u geen betaalde abonnementen  af te sluiten en hoge maandlasten te maken. U meld zich aan bij een tussenpartij als Mollie of TargetPay en u maakt een account bij PayPal en wij doen de rest. Het gebruik van Mollie en Targetpay en PayPal zijn gratis, u betaald enkel de transactiekosten welke al beginnen vanaf 30 cent per transactie.

Webhosting Limburg

Probeer het zelf eens

U kunt op: http://webshop.zenid.net onze webshop software zelf eens proberen. Ook het administratorgedeelte kunt u zelf uitproberen: http://webshop.zenid.net/admin/ U kunt inloggen met gebruikersnaam: admin en het wachtwoord: pass

Bekijk ook eens een bestaande webshop van een van onze klanten: https://maartennijland.nl/

 

U bent overtuigt en u wilt bestellen?

Indien wij u hebben kunnen overtuigen van het gebruiksgemak en vriendelijke interface van onze webshop software kunt u hieronder op de direct bestellen knop klikken.

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top