Webinstaller in 1 klik!

Met onze handige 1 klik auto webinstaller heeft u de mogelijkheid om tal van bekende PHP scripts te installeren. Joomla installeren, Drupal installeren en het installeren van WordPress was nog nooit zo makkelijk! In totaal heeft u keuze uit meer dan 380 scripts! Deze zijn allemaal stuk voor stuk met 1 klik te installeren op uw domeinnaam, sub domeinnaam of map naar keuze.

Webinstaller

Softaculous webinstaller

In uw CPanel vindt u de 1 klik webinstaller terug onder de naam: Softaculous App installer.

Op de voorpagina ziet u een overzicht van de meest geïnstalleerde scripts door gebruikers. Aan de linkerkant treft u een categorie overzicht aan met alle scripts ingedeeld. Rechts bovenaan treft u functies zoals geïnstalleerde scripts tonen, back-ups beheren, taal wijzigen en meer.

Tevens is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Javascript, Perl en classes.

Joomla installeren, Drupal installeren en het installeren van WordPress in 1 klik
Installeren WordPress

Eenvoudiger kan het niet!

WordPress, Joomla, Drupal en nog meer scripts installeren gaat daadwerkelijk in slechts 1 klik! U heeft wel de mogelijkheid om zelf aanpassingen in te brengen voor het installeren zoals: Waar wilt u het script hebben? In welke taal? Onder welke gebruikersnaam en het wachtwoord. U kunt zelf bepalen of u de vragen per scripts van elkaar wilt laten verschillen.

Echt in 1 klik!

Niet alleen WordPress, Joomla, Drupal en alle andere scripts kunt in 1 klik installeren. Ook het verwijderen van de scripts, updaten, back-ups maken, wijzigen en het clonen van scripts gaat slechts in 1 klik binnen onze webinstaller.

Webinstaller
Webinstaller
Joomla installeren

Update & Backup

In het overzicht van de webinstaller ontvangt u automatisch een melding wanneer er een update van een script beschikbaar is. U kunt dan snel en zonder technische kennis zelf uw script laten bijwerken naar de nieuwste versie. Er is altijd een mogelijkheid om vooraf een back-up te maken van uw huidige script. De rest gaat geheel op de automatische piloot.

Webinstaller

Softaculous App installer

Bij Zenid.net zit de Softaculous webinstaller standaard inbegrepen in al onze pakketten zonder gelimiteerde functies. U kunt dus zoveel Apps installeren als u zelf wilt!

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top