Uw eigen e-mail server in de cloud

Zenid.net biedt u de mogelijkheid aan om uw eigen e-mail server te draaien geheel in de cloud. Deze oplossing is zeer geschikt voor bedrijven waar meerdere personen actief zijn en werken vanaf verschillende e-mail accounts of waar gewerkt wordt op verschillende plekken dan bijvoorbeeld enkel op kantoor.

Email server in de cloud

Veiligheid en Privacy voorop!

Hoewel wij een steeds snellere groei zien in diensten als Office 365 en Gmail Apps moet u weten dat bij deze partijen geen 100% privacy gewaarborgd is. Het is algemeen bekend dat uw e-mail berichten gelezen worden en dat de inhoud van e-mail gebruikt kan worden voor advertentiedoeleinde, hiermee is er dus inbreuk op uw privacy (dit staat ook in de kleine letters van de algemene voorwaarden.) Dit kan voor bijvoorbeeld belastingkantoren, accountants, advocaten etc. Waarbij privacy een zeer belangrijke rol speelt behoorlijke nadelen opleveren.

Met onze e-mail cloud server bent u 100% verzekerd van een optimale privacy. Dit heeft met het feit dat uw server door niemand anders dan uzelf (en wij de beheerder) uw server kan benaderen voor directe toegang. Onze specialisten zullen uw server enkel benaderen voor direct onderhoud en ondersteuning bij problemen waarbij deze toegang beperkt blijft tot het team van Zenid.net

! Bovenstaande heeft daarom ook zeer grootte invloed op de veiligheid van uw server. Deze wordt zeer goed afgesloten en is enkel via onze eigen VPN tunnel te benaderen voor directe root toegang.

Uitgebreide Ondersteuning

Onze e-mail cloud servers bieden een zeer grootte ondersteuning aan als het gaat om functionaliteit betreft het werken met de e-mail server zo is er standaard uitgebreide ondersteuning voor:

Dit is maar een kleine greep uit de standaard mogelijkheden die er zijn. Alles kan bovendien snel en makkelijk beheerd worden via een web-gebaseerde interface.

Solid State Drive SSD

Voldoende opslag, onbeperkt aantal E-mail Accounts.

Uw e-mail cloud server is standaard voorzien van 100 GB supersnelle SSD opslagruimte met de mogelijkheid tot uitbreiding indien gewenst. Bovendien kunt u onbeperkt (zoveel als nodig is) aantal e-mail accounts aanmaken.

Maar er is meer!

Buiten dat deze e-mail server enkel en alleen gebruikt kan worden voor e-mail diensten mag en kan deze server ook gebruikt worden voor het onderbrengen van websites en projecten en andere applicaties die werken middels PHP en MySQL. Dus ook uw websites en projecten kunnen op een en dezelfde server gedraaid worden zodat u “alles onder 1 dak” heeft draaien en zo overzicht behoud.

! Tevens biedt de server uitgebreide ondersteuning voor gratis SSL certificaten, web disk diensten, en meer!

Wat kost het?

Een private e-mail cloud server kost u slechts 139 euro per maand. Hierbij is alles inbegrepen en zijn er geen extra kosten. In deze kosten is inbegrepen een SLA volgens “best effort”. Volledige management van de gehele server, uitgebreide ondersteuning van onze helpdesk dan wel via telefoon, tickets, e-mail, of WhatsApp.

Houd in u achterhoofd dat u verder geen omkijken heeft naar investeringen en risico’s betreft aanschaf en onderhoud van hardware en software. Onze ervaring leert dat het opzetten van een Exchange server op langere termijn vele malen duurder is, zeker gezien er vaak per gebruiker betaald moet worden.

Bestellen of nog vragen?

Wilt u meer informatie of direct bestellen? Neem dan even contact met ons op per telefoon 045-8887103 of e-mail info@zenid.net.

Webhosting Limburg

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top