Webmail bij Zenid.net

Zenid.net biedt voor het lezen en verzenden van nieuwe e-mails ook de mogelijkheid om uw e-mail online te beheren. Dit kan zeer handig zijn als u e-mails op openbare computers of zonder e-mail cliënt wilt beheren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: vakantie, zakenreis, maar ook openbare gebouwen en openbare computers zoals in scholen, internet cafés en bibliotheken.

Webmail geeft u tevens de mogelijkheid om vanaf verschillende computers samen te werken in een en dezelfde mailbox. U kunt onze webmail vergelijken met bijvoorbeeld de interface en mogelijkheden zoals Google Gmail die biedt en Windows Live mail (vroeger Hotmail).

Het CMS Syteem

Het benaderen van uw webmail is makkelijker dan u denkt! Het enige wat u hoeft te doen is /webmail achter uw domeinnaam te typen in de webbrowser en op enter te drukken.

Dus stel uw domeinnaam is: www.zenid.net dan typt u achter uw domeinnaam: /webmail en dan komt er te staan: www.zenid.net/webmail U wordt dan doorgelinkt naar een speciale poort en de juiste server waarop uw account zich bevindt.

U kunt dan inloggen met uw hele e-mail adres als gebruikersnaam en het wachtwoord wat daarbij hoort. Als het goed is heeft u deze aangemaakt tijdens het creëren van uw e-mail account in het CPanel.

U heeft keuze uit 3 webmail programma’s:

Horde: Meest gebruikte voor zakelijke klanten. Een geavanceerd webmail programma met veel functies voor beheer van IMAP e-mail. Het biedt veel zakelijke functies zoals: Contacten, agenda en notities. Horde is de beste keus als men graag van simpel en overzichtelijk houd.

Roundcube: Standaard voor de snelle gebruikers. Roundcube is snel, modern en zeer eenvoudig in gebruik.

SquirrelMail: Zeer licht in gebruik. Speciaal voor gebruikers die hun mail willen openen zonder al te veel resources en plug-ins willen bekijken zonder opmaak en toevoegingen. Ideaal voor oudere computers.

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top