RainLoop Webmail

RainLoop webmail is een zeer gebruiksvriendelijke, stijlvolle en lichtgewichte e-mail client die in de cloud draait. Deze moderne webmail client is responsive en daardoor tevens zeer goed te gebruiken op mobiele apparaten zoals een smartphone of tablet. Bovendien is RainLoop vrijwel in alle talen beschikbaar welke u kunt kiezen bij het inloggen en kunt u zelf meerdere accounts toevoegen binnen uw account.

Rainloop Webmail Zenid

Wat is het voordeel van werken in de cloud?

Het voordeel van webmail ten aanzien van een softwarematige e-mail client is dat u niet gebonden bent aan de computer waarop de mail software staat. U kunt dus op elke computer uw e-mail benaderen en beheren en inzien en mails verzenden. Tevens kunt u naast Rainloop gewoon gebruik blijven maken van uw vaste e-mail client. Rainloop werkt met IMAP e-mail en dat betekend dat alle mails op de server blijven staan en alle wijzigingen die u maakt zowel in uw e-mail client als in Rainloop altijd gelijk zullen lopen met elkaar. Tevens kunt u via webmail ook werken als u op vakantie of zakenreis bent. U kunt inloggen op de mobiele versie van Rainloop met uw mobiele apparaat.

Webmail Zenid

Even kijken?

Indien u even een kijkje wilt nemen om te bekijken hoe de interface eruit ziet en hoe alles in zijn werk gaat kunt u hier een online demo bekijken: https://mail.rainloop.net/

RainLoop en Zenid.net

Bij Zenid.net kunt u geheel gratis een verzoek indienen voor het installeren van RainLoop webmail op uw eigen account.

Wij maken dan voor u een eigen versie van RainLoop aan binnen uw eigen account. Deze plaatsen wij op: rainloop.uwdomeinnaam.nl. Tevens beveiligen wij uw RainLoop webmail met een SSL certificaat zodat u veilig kunt werken op een https:// verbinding. Eenmaal geïnstalleerd dan kunt u met elk gewenste e-mail account die u heeft aangemaakt in uw CPanel onder e-mail accounts inloggen op Rainloop webmail. U kunt inloggen met uw e-mail adres en bijbehorende wachtwoord. Eenmaal ingelogd dan heeft u zelfs de mogelijkheid om meerdere accounts toe te voegen binnen 1 account zodat u niet steeds met elk e-mail adres apart hoeft in te loggen.

RainLoop zelf installeren?

Het is voor de geavanceerde gebruikers mogelijk om zelf RainLoop webmail te installeren.

1Login op uw CPanel.
2Open Softaculous Apps installer.
3Type links bovenaan bij zoeken: rainloop.
4Klik op RainLoop webmail.
5Volg de instructies verder op uw scherm.

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top