Gratis uw website verhuizen!

Zonder downtime uw complete website verhuisd naar Zenid.net.

Bij Zenid geen halve service!

Uw website verhuizen van provider naar provider klinkt misschien simpel maar is het voor veel mensen niet, en terecht ook want u wilt natuurlijk dat de inhoud van uw website 1 op 1 wordt overgezet zonder verlies van gegevens en natuurlijk als het even kan zonder downtime. Bij Zenid.net is dit mogelijk. Wij bieden u namelijk een unieke gratis verhuisservice aan. Met deze verhuisservice (welke u kunt aanvinken tijdens uw bestelling) heeft u de mogelijkheid om ervoor te kiezen uw website geheel te laten overzetten door ons professionele team. Of het nu gaat om een Joomla, WordPress, Magento of andere CMS gebaseerde website of webshop, wij zorgen dat uw website 1 op 1 wordt overgezet naar een van onze servers.

Hoe wij te werk gaan in 5 stappen:

Wij houden u tijdens het hele verhuisproces goed op de hoogte per e-mail.

STAP 1

U wilt uw website graag verhuizen naar Zenid.net. De eerste stap is het opvragen van uw AUTH-CODE van uw domeinnaam bij uw huidige provider. Deze code is een soort van wachtwoord op uw domeinnaam en heeft u telkens weer nodig als u, uw domeinnaam gaat onderbrengen bij een andere provider zoals bijvoorbeeld bij Zenid.net. Deze code kunt u aanvragen bij uw huidige provider en zij zijn ook verplicht u deze gratis te verschaffen.

STAP 2

Nadat u deze code gekregen hebt kunt u gaan beginnen met de eerste stappen voor het verhuizen van uw website. Bestel via onze website een pakket naar keuze en kies tijdens het bestellen: Ik wil mijn domein verhuizen naar Zenid.net Webhosting. Als er gevraagd wordt om een EPP-CODE dat is uw AUTH-CODE dan vult u deze nog niet in maar vult u in: 12345. De domeinnaam dient namelijk nog niet verhuisd te worden omdat we eerst uw data nog moeten gaan omzetten.

STAP 3

Stuur ons een e-mail naar: info@zenid.net en laat ons even weten dat u gebruik wilt maken van onze verhuisservice en geef hierbij meteen de volgende gegevens mee: 1. De domeinnaam die verhuisd dient te worden. 2. De AUTH-CODE. Indien uw beschikt over logingegevens voor FTP en/of een controlepaneel voor het beheren van uw webhosting account van uw huidige provider deze ook graag meesturen. Deze hebben wij nodig om een kopie te maken van uw huidige website + databases.n.

STAP 4

Na ontvangst van uw e-mail gaan wij direct aan de slag voor u en gaan wij alles 1 op 1 voor u overzetten en zorgen wij ervoor dat de databases indien van toepassing weer op de juiste plaats komen te staan en gaan wij aan de slag met uw AUTH-CODE op het moment dat alles bij ons helemaal ingericht is en klaarstaat voor gebruik. Zo heeft u een verhuizing zonder downtime.

STAP 5

Omdat u per direct na het plaatsen van uw bestelling bij ons al uw login gegevens ontvangt voor het beheer van uw webhosting account heeft u al de mogelijkheid om in te loggen op het cpanel en indien van toepassing uw gebruikte e-mail accounts en adressen weer aan te maken. Zo voorkomt u het mislopen van uw e-mails tijdens het verhuizen van uw domeinnaam. Heeft u hulp nodig bij het aanmaken van uw e-mail accounts of heeft u vragen over behoud van uw oude e-mail berichten die zijn opgeslagen als IMAP berichten neem dan even contact met ons op dan kijken we samen naar een passende oplossing.

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top