ICT Beheer door Zenid.net

Bij Zenid.net kunt u ook terecht voor alle gerelateerde ICT diensten. Hierbij kunt u denken aan computer en/of serverbeheer, Netwerkbeheer, systeembeheer, werkplek inrichting, hardware en software advies in zowel gebruik als aankoop. Maar ook kunt u een beroep op ons doen indien u een computer of laptop heeft met belangrijke bestanden waar u niet meer bij kunt komen. Ook geven wij u graag advies over back-up en cloudoplossingen.

Ook voor Particulieren

Ook als u geen bedrijft heeft kunt u gewoon een beroep op onze dienstverlening doen. Wij geven en helpen u graag persoonlijk op weg en proberen u in alle wegen zo goed mogelijk te adviseren en u duidelijk (en niet ICT taal) uitleg te geven.

Wij denken altijd naar uw budget

Wij werken en denken altijd in het voordeel van onze klanten en denken en werken dan ook naar het budget van de klant. Niet alles hoeft meteen handen vol geld te kosten en niet alles hoeft perse maar altijd meteen nieuw te worden aangeschaft. Ook termen als ‘refurbished’ en ‘Kan het oude nog gemaakt worden, of geüpgraded worden’ zijn woorden wat in ons woordenboek voorkomen. Indien een computer en/of laptop traag is hoeft dit niet altijd meteen te betekenen dat iets per direct met een nieuw exemplaar vervangen dient te worden, vaak kan door een betaalbare en paar simpele ingrepen al iets voor zeer lage kosten een geheel nieuw leven in geblazen worden. Ook bij netwerk en software en andere aankoopadvies kijken wij altijd naar het budget van de klant en proberen altijd het onderste uit te kast te halen waarbij niet altijd een hoog prijskaartje meteen aan elkaar verbonden zijn.

Wij durven en kunnen dit aan omdat er meer dan 20 jaar technische en ervaren kennis in huis is op zowel reparatie als beheer van hardware en software.

We gaan net even verder dan de rest

Wij gaan verder waar veel systeembeheerders stoppen. Om u een voorbeeld te geven: zelfs het vervangen van het defecte scherm van uw smartphone doen wij gewoon voor u! Dus ook hulp bij het instellen van een tablet of smartphone en ja zelfs een smart tv of sterker nog alles waar een stekker aanzit kunt u ons vragen!
Ook dit kunnen wij bieden dankzij een meer dan 20 jaar ervaring die wij hebben opgedaan in alles wat maar met elektronica te maken heeft.

Hulp op afstand

Bij vrijwel alle software problemen kunnen wij u zelfs op afstand helpen. Wij loggen dan met uw toestemming in op uw computer en doen dan op afstand samen met u onze werkzaamheden direct voor u op afstand.

Ook voor CPanel serverbeheer

U kunt bij ons ook terecht voor CPanel server beheer op afstand. Een maandcontract voor onderhoud heeft u al voor € 50 euro per maand. Wij onderhouden dan maandelijks uw CPanel server voor u en doen o.a. kernel en software updates en installeren belangrijke updates voor u, geven u advies over uw bestaande CPanel server en kunnen deze tevens voor u optimaliseren. Ook kunnen wij u helpen om uw CPanel server optimaal te beveiligen met een firewall.

Tarieven:

Voor al onze werkzaamheden rekenen wij geen voorrijkosten in een straal van 25 kilometer rondom Landgraaf. Woont u verder? Geen nood, bel of mail ons dan even voor een prijsopgaaf en overleg wat het u gaat kosten om ons op locatie te laten komen.

Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00. € 50 per uur.
Maandag tot en met Zondag van 17:00 tot 09:00 € 75 per uur.

CPanel server beheer onderhoudscontract per maand opzegbaar. € 50.

Heeft u interesse in een van de bovengemelde diensten?

Neem dan snel contact met ons op!

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top