WordPress server bij Zenid.net

WordPress is een zeer geavanceerd CMS die het mogelijk maakt om zonder enige programmeer kennis een website makkelijk en gebruiksvriendelijk te kunnen beheren. Speciaal voor deze websites heeft Zenid.net een WordPress server om uw website op te hosten!

WordPress server

Met WordPress bouwt u alleen een ander jasje om een bestaand thema heen, wat veel tijd en vooral veel geld scheelt. U kunt een complete website snel in elkaar zetten door middel van modules en plugins.

Het CMS

WordPress is ooit klein begonnen als zeer eenvoudig blog systeem, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gebruikte CMS systemen voor websites. Vooral de laatste jaren maakt WordPress grote sprongen en lijkt zelfs zijn concurrent Joomla voorbij te gaan.

WordPress server
Zenid.net

Zenid.net is WordPress

Het zal u dan ook niet verrassen als wij u vertellen dat ook Zenid.net geheel in WordPress is gemaakt. Dit geeft u tevens een goede impressie van wat mogelijk is binnen WordPress.

Uw WordPress website op onze WordPress server

Zenid.net is de perfecte hostingpartij voor het onderbrengen van uw WordPress website op onze WordPress server. Wij voldoen aan alle eisen die WordPress stelt. Wij bieden een perfecte configuratie waarbij veiligheid en vrijheid centraal staan voor de gebruiker. Hierdoor heeft u alle vrijheid om met modules en plugins te werken.

WordPress server
WordPress server en onderhoud

Managed WordPress Hosting

Managed WordPress hosting is bij Zenid.net mogelijk tegen zeer betaalbare tarieven. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u dat aangeven tijdens het bestellen van uw WordPress hostingpakket. Vooraf installeren we de meest recente WordPress versie in het Nederlands op uw account. Tevens nemen wij het WordPress onderhoud voor u uit handen en houden maandelijks alles netjes up-to-date. Dat is erg belangrijk om de veiligheid van uw WordPress website te garanderen. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw website thema kiezen en deze vullen. Dan zorgen wij voor de WordPress server, de WordPress support en het WordPress onderhoud.

Webhosting Limburg

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top