SSL certificaten bij Zenid.net

Bij ons kunt u terecht voor uw SSL certificaten. Deze certificaten maken het mogelijk om uw webpagina te verzegelen achter een beveiligde https:// verbinding.

Waarom SSL?

SSL certificaten werden vroeger vooral veel ingezet voor het versleutelen van kwetsbare delen op een website. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan pagina’s waar u persoonlijke gegevens moet invullen, maar ook bijvoorbeeld tijdens het afrekenen in een webshop of bij het inloggen op uw bank of andere portals waar persoonlijk gebonden gegevens staan. De https:// verbinding met certificaat zorgt ervoor dat de echtheid van een website gecontroleerd kan worden en dat gegevens versleuteld worden tijdens het verzenden ervan zodat deze niet onderschept kunnen worden. Daarom is SSL niet meer weg te denken in onze samenleving.

Voor wie is het?

Tegenwoordig is SSL al een standaard geworden op de meeste websites. We zien het vrijwel als standaard op de meeste websites. Dus niet enkel meer op website waarbij er met persoonlijke gegevens wordt gewerkt maar ook op standaard informatieve websites. Dit alles heeft te maken dat het een veel veiliger beeld creëert voor de bezoekers op het internet en tevens is het zo dat Google heeft aangegeven dat websites met een SSL certificaat of te wel een https:// verbinding beloond worden! Dus hoger in de zoekresultaten en wie wilt dat nou niet? Dat heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar SSL certificaten enorm gestegen is afgelopen jaren. Het is ook voor zowel bedrijven als particulieren steeds makkelijker om een SSL certificaat aan te vragen waarbij toch een goede vooraf controle gewaarborgd is. Tevens is het tegenwoordig zeer betaalbaar voor iedereen.

RapidSSL

Een SSL certificaat van RapidSSL is een betaalbare oplossing voor de beveiliging van uw kleinschalige website of intranet. Geen gedoe met papieren: het certificaat wordt realtime gecontroleerd tegen de domein-gegevens. De garantiewaarde van een RapidSSL certificaat bedraagt $ 10.000.

RapidSSL Wildcard

Een Wildcard SSL certificaat van RapidSSL is een betaalbare oplossing voor de beveiliging van alle subdomeinen van uw kleinschalige website of intranet. Geen gedoe met papieren: het certificaat wordt realtime gecontroleerd tegen de domein-gegevens. De garantiewaarde van een RapidSSL Wildcard certificaat bedraagt $ 10.000.

Veilig met Rapid SSL certificaten!

RapidSSL en RapidSSL Wildcard bieden u voldoende beveiliging voor vrijwel de meeste toepassingen en zijn prima in te zetten voor uw standaard websites maar ook voor webwinkels of login portals. U kunt de SSL certificaten mee bestellen met uw gewenste webhosting pakket.

Indien u echt een ander type of zwaarder certificaat nodig heeft neemt u dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top