Joomla Webhosting

Joomla is een kant en klaar CMS en geeft u de mogelijkheid om zonder enige kennis van programmeren toch een uitgebreide interactieve website te creëren met tal van mogelijkheden. Speciaal voor deze websites kunt u bij Zenid.net terecht voor Joomla webhosting.

Joomla webhosting

Joomla wordt onder andere gebruikt door overheidsinstellingen, bedrijven, scholen en nog veel meer. Zijn brede inzet is mede te danken aan het zeer uitgebreide aanbod aan modules, plugins en templates waardoor een Joomla website vrijwel voor elke sector kan worden ingezet. Bovendien is het makkelijk via het web te beheren en te bewerken. Doordat er niet vanaf 0 gewerkt hoeft te worden spaart dit voor alle partijen die bij uw website betrokken zijn veel tijd en vooral kosten.

De juiste Joomla webhosting!

Zenid.net voldoet aan alle technische eisen die Joomla stelt aan webhosting. Wij bieden een perfecte configuratie waarbij veiligheid en vrijheid centraal staan voor de gebruiker. Hierdoor heeft u alle vrijheid om met modules en plugins te werken.

Joomla 3 demo
Joomla 3 demo

Joomla support

Onze eigen mensen hebben voldoende kennis in huis om u technisch goed te kunnen helpen bij problemen en vragen over je Joomla website of Joomla webhosting. Vraag gerust naar onze Joomla support.

Joomla webhosting

Managed Joomla Hosting

Managed Joomla webhosting is bij Zenid.net mogelijk tegen zeer scherpe tarieven. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u dat aangeven tijdens het bestellen van uw Joomla webhostingpakket. Vooraf installeren we de meest recente Joomla versie in het Nederlands op uw account. Tevens nemen wij het Joomla onderhoud voor u uit handen en houden maandelijks alles netjes up-to-date. Dat is erg belangrijk om de veiligheid van uw Joomla CMS te garanderen. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw website template kiezen en deze vullen. Dan zorgen wij voor de Joomla webhosting, de Joomla support en het Joomla onderhoud.

Webhosting Limburg

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top