Cpanel webhosting

Hét Cpanel webhosting platform

Cpanel is sinds 1997 een begrip in de webhosting branche.

Wat is CPanel?

Cpanel is een zeer krachtig en grafisch beheer paneel voor webhosting gebruikers. Cpanel bestaat al jaren en de mogelijkheden met de interface zijn echt onbeperkt. U kunt in een oogopslag zien wat u bijvoorbeeld aan ruimte en dataverkeer gebruikt heeft. Maar ook heeft u via het Cpanel webhosting platform snel toegang tot zeer uitgebreide statistiek programma’s. Zo heeft u onder andere toegang tot uw MySQL databases, e-mail accounts of webmail en vele andere instellingen.

Wat kan ik met CPanel?

Met het Cpanel webhosting platform kunt u snel en eenvoudig uw webhosting pakket bij ons beheren. U gebruikt het Cpanel webhosting platform o.a. voor het aanmaken van uw e-mail accounts, mailinglijsten, maar ook voor het benaderen van statistieken, het maken van back-ups, het installeren van scripts, het benaderen van uw webmail en het beheren van uw MySQL databases.

Cpanel webhosting

Makkelijk in gebruik

Het Cpanel webhosting platform is voor iedereen makkelijk te begrijpen en te gebruiken. Mede dankzij overzichtelijke iconen, video’s, handleidingen en een online instel begeleiding is het Cpanel webhosting platform voor iedereen toegankelijk. Tevens is er een Nederlandse ondersteuning aanwezig, waardoor alle informatie beter te begrijpen is.

Daarom CPanel

Cpanel maakt gebruik van de nieuwste webtechnieken zoals Ajax en HTML5. Bovendien is de interface helemaal responsive waardoor de gehele interface van het Cpanel webhosting platform zich zonder moeite aanpast aan uw smartphone of tablet.

Responsive interface voor desktop, smartphone & tablet.

Standaard in het Nederlands en vele andere talen zoals: Engels, Duits, Frans en meer.

Groeiend bedrijf. CPanel is een stabiel bedrijf wat dagelijks nog vollop in ontwikkeling is..

Cpanel webhosting

krachtige functies. CPanel bevat krachtige tools voor het beheren van uw e-mail, databases en bestanden en meer.

Alles in eigen beheer van A tot Z. Beheer alles wat ook maar met uw website te maken heeft helemaal zelf.

Of u bij ons nu het laagste pakket besteld of het hoogste pakket wij beperken onze klanten niet op mogelijkheden en functies. U kunt alles ongelimiteerd gebruiken en alle functies zijn in elk pakket beschikbaar.

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top