Wij dagen u uit onze hosting 365 dagen gratis te proberen!

U weet namelijk pas hoe iets echt is als u het zelf kunt ervaren! Wij van Zenid.net werken 365 dagen door om onze dienstverlening zo goed en optimaal mogelijk te kunnen leveren aan u als klant. Dit doen wij al ruim 15 jaar en wij zijn erg trots op waar wij nu staan. Omdat wij zelf 100% overtuigd zijn van onze dienstverlening en vooral de snelheid en stabiliteit dagen wij u graag uit ons 365 dagen gratis te komen proberen.

U betaald alleen voor uw domeinnaam.

U komt ons 365 dagen vrijblijvend testen en betaald niets voor de webhosting. U betaald enkel uw eigen gekozen domeinnaam welke dan tevens meteen op uw naam geregistreerd staat en welke volledig uw eigendom is. Dat betekend dat als u om welke reden dan ook niet tevreden bent over ons pakket u per direct op elk gewenste moment uw domeinnaam zonder enige verdere vragen en kosten mag verhuizen naar een andere partij.

Wat krijgt u?

U krijgt van ons niet het kleinste pakket. Wij willen u graag alle vrijheid en ruimte geven om alles zo goed mogelijk en optimaal te testen en daarom krijgt u van ons meteen het standaard pakket welke maar liefst 2500 MB opslagruimte heeft. U mag indien u besluit om bij ons klant te blijven na deze 365 dagen ook uw pakket downgraden naar het instappakket.

Verder krijgt u alle voordelen die al onze klanten altijd krijgen. Om enkele hoogtepunten te noemen:

Dit is slechts een kleine selectie uit de vele voordelen die u bij Zenid.net krijgt, daarom dagen wij u nogmaals uit ons gewoon vrijblijvend te komen testen!

Echt gratis! Opzeggen is niet nodig.

U hoeft niet bang te zijn dat wij uw account stilzwijgend omzetten naar een betaald pakket indien u vergeet op te zeggen. Opzeggen is namelijk niet nodig. Wij sturen u in de laatste maand automatisch een e-mail met de vraag of u het pakket wilt omzetten in een betaald pakket. Indien u niet reageert of besluit om het pakket niet aan te willen houden zal deze altijd standaard vervallen na 365 dagen en krijgt geen facturen achteraf.

Webhosting Limburg

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top