Solid State Drive SSD server

Solid state drive SSD

Ervaar de snelheid van een SSD in uw server!

Bij Zenid.net zijn alle servers standaard uitgevoerd met Solid State Drive SSD schijven. SSD in een server heeft voor u als klant vele voordelen, waaronder een enorme snelheidswinst! Dit is merkbaar bij database toepassingen, maar ook bij het dagelijks gebruik van uw e-mail accounts. Bij solid state drive SSD schijven gaan lezen en schrijven ruim 10x sneller dan bij traditionele harde schijven.

Solid State Drive SSD

100% zekerheid en garantie

Solid state drive SSD schijven zijn tot op de dag van vandaag zeer betrouwbaar. Binnen de zakelijke markt worden dan ook steeds vaker SSD schijven in servers geplaatst. Wij gebruiken uitsluitend de beste A klasse SSD schijven die geschikt zijn voor 24/7 gebruik.

Solid state drive SSD schijven kunnen net als traditionele schijven ruim van te voren aangeven wanneer de hardware dreigt in te zakken. Zo kunnen wij op tijd ingrijpen zonder dat er dataverlies kan optreden.

Om uw 100% zekerheid en garantie te bieden op het gebied van databehoud, maken wij elke nacht volledige back-ups van uw hele account naar een andere harde schijf.

Werking SSD in server

Solid state drive SSD schijven werken in zijn geheel anders dan traditionele harde schijven. Een standaard harde schijf werkt met draaiende en mechanische delen. Via mechanische knoppen wordt data geschreven op metalen platen.

Solid state drive SSD schijven werken via een flash geheugen, net zoals uw telefoon dat doet. Het lezen en schrijven gaat via NAND flash geheugen waardoor er geen bewegende delen zijn zoals bij de traditionele harde schijf. Hierdoor kent de solid state drive SSD schijf geen vertraging of overbelasting. De snelheid en de bandbreedte worden daardoor aanzienlijk hoger!

SSD in server
Solid state drive SSD in server

Bestel nu SSD Hosting bij Zenid.net en profiteer nu van onze snelheid!

© 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

back to top