03 aug

7 redenen waarom wij vinden dat wij onderscheidend zijn van de rest

Met enkele regelmaat krijgen wij weleens de vraag wat ons beter maakt dan de rest en hoe wij ons onderscheiden van onze concurrenten. In dit artikel proberen wij dat toe te lichten en geven wij onze 7 sterke punten aan.

Met 10.000 concurrenten op de hostingmarkt is het niet makkelijk om het hoofd boven water te houden. Toch weten wij van Zenid.net dit al ruim 15 jaar goed te doen! Wij vertellen u vandaag voor het eerst waarom wij vinden dat wij onderscheidend zijn van de rest.

 

Reden 1: Korte lijnen, directe support

Bij Zenid.net kunt u altijd rekenen op snelle en goede support op al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 21:00. U wordt niet in de wacht gezet, u hoeft geen hele keuzemenu’s te doorlopen en geen vervelende wacht muziekjes aan te horen.

Wij denken graag met u mee en helpen u graag bij het toepassen van oplossingen. We vinden het niet vervelend om verder te gaan dan standaard support leveren. We gaan zakelijk, maar met een persoonlijke tint, om met al onze klanten, zodat u ook echt het gevoel heeft dat wij u persoonlijk begrijpen en u niet zomaar een nummer bent.

Wij vinden het niet erg om met u mee te denken en mee te helpen bij het oplossen van problemen. Daarbij hoeft niet meteen alles op factuurbasis.

Tevens hebben wij een storingsnummer, welke u 24/7 kunt bellen voor dringende vragen en/of problemen. Ook is het mogelijk 24/7 bij ons uw vragen via WhatsApp te stellen. Tevens hebben wij verschillende online mogelijkheden om support aan een van onze medewerkers te vragen. Zo kunt u een support ticket openen, welke altijd dezelfde werkdag nog beantwoord zal worden. Daarnaast is het ook altijd mogelijk ons direct een e-mail te sturen, welke altijd dezelfde dag beantwoord zal worden.

Ons bedrijf bestaat uit een klein team, waardoor u altijd te maken zult krijgen met dezelfde werknemers. Hierdoor hoeft u niet steeds uw verhaal opnieuw uit te leggen en wij kennen onze klanten!

 

Reden 2: De juiste infrastructuur en altijd een oog in het zeil.

Continuïteit is voor ons (en waarschijnlijk ook voor u) erg belangrijk. Daarom besteden wij hier erg veel aandacht aan.

In de afgelopen 5 jaren is er zeer hard op de achtergrond gewerkt en geïnvesteerd in een geheel nieuw super cloud platform, waarbij alle focus is gezet op de wat-als-scenario. Hierbij is veel zorg besteed aan netwerk en hardware, waarbij vooral de focus is gezet op redundancy. Als het een uitvalt, neemt het ander het over. Tevens worden al onze servers, diensten en netwerk zeer nauwlettend en actief gemonitord. Wij maken gebruik van verschillende software en diensten om onze servers 24/7 zeer nauwlettend in de gaten te houden. Wij krijgen per direct een SMS-bericht als er ook maar iets aan de hand mag zijn. Ook wordt het meeste van onze hardware SMART gemonitord, waarbij al van tevoren kan worden vastgesteld of er hardware of software onjuist gaat functioneren. Daarnaast monitoren wij ook goed op spamming en andere malware problemen die kunnen plaatsvinden.

Tevens houden wij al onze servers en uw kwetsbare scripts zoals Joomla, WordPress, Magonto en Drupal nauwlettend in de gaten en worden lekken automatisch gedicht en hersteld door Patchman.

 

Zelf herstellende services.

Al onze servers maken gebruik van zelf herstellende services. Zo worden services als Apache, MySQL en EXIM zelf direct herstart na een crash.

 

Reden 3: Alles zelf regelen van A tot Z.

Bij Zenid.net kunt u via een online klantenportaal genaamd “mijn Zenid” alles zelf regelen van A tot Z, van bestelling tot opzegging zonder tussenkomst van een persoon. Dit betekend dat u bij ons 24/7 zelf wijzigingen, bestellingen of aanpassingen kunt doen, welke per direct verwerkt worden.

Met een van de meest uitgebreide en beste controlepaneel op de markt, genaamd CPanel, kunt u alles omtrent uw website geheel zelf beheren.

 

Reden 4: E-mail op zijn best.

Tegenwoordig staat e-mail verkeer heel hoog in de vaandel en daarom besteden wij hier veel aandacht en zorg aan. E-mail mogelijkheden zijn bij ons eindeloos.

U kunt bij ons vrijwel alle denkbare protocollen gebruiken, zoals IMAP, POP3 en SMTP, en dit alles geheel over SSL.

Tevens bieden wij een uitgebreide ondersteuning voor het instellen van uw e-mail account op wat voor computer of smartphone dan ook. Met onze wizard kunt u uw e-mail client vrijwel geheel automatisch laten configureren en instellen.

Wij bieden veel mogelijkheden betreft goede en actieve spamfilters, Office 365, webmail, MX-aanpassingen en nog veel meer.

Met het IMAP-protocol staat uw e-mail altijd in de cloud en is uw e-mail waar dan ook bereikbaar. Zelfs bij een computer crash hoeft u niks te missen!

 

Reden 5: Gratis SSL certificaat.

Bij Zenid.net heeft u altijd gratis recht op een SSL-certificaat voor uw website, ook wel groene balk genoemd of https:// verbinding.

U kunt zelf via het CPanel een SSL-certificaat installeren voor elke gewenste domeinnaam en zo gratis uw website in 1 klik voorzien van een groene balk en een https-verbinding.

 

Reden 6: Website maken doet u zelf!

Zenid.net heeft een zeer ruime keuze als het gaat om het maken van een website. Bij ons stopt het niet bij de oplevering van een lege webruimte. U kunt dan pas gaan ontdekken en aan de slag gaan met uw website!

Bespaar heel veel geld en ga zelf aan de slag met het maken van uw website. Bij ons is dat zonder enige kennis van webdesign mogelijk!

Softaculous: Deze 1 klik Apps installer heeft maar liefst een aanbod van 431 bekende PHP scripts!

Hierbij moet u denken aan bekende systemen als: Drupal, Joomla, WordPress, Magento en nog veel meer! Een zeer groot voordeel is, is dat al deze scripts met slechts 1 klik te installeren zijn op uw account. Tevens worden updates naar nieuwe versies automatisch toegepast.

SitePad website builder: Dit is een zeer geavanceerde, maar makkelijk te gebruiken online website editor gebaseerd op WordPress. Deze tool helpt u om zonder enige kennis van WordPress de mooiste websites te maken.

RVSiteBuilder PRO: Dit is een online website builder tool waarmee u zelf in staat bent zonder technische kennis de mooiste websites te maken.

Zowel SitePad als RVSitebuilder bieden u een keus uit een zeer ruim aanbod aan ontwerpen. De websites die u maakt zijn altijd tevens meteen geschikt voor mobiel en tablet.

Bij ons betaald u geen extra kosten voor het gebruik van al deze extra’s. Deze diensten zitten altijd standaard bij ons inbegrepen.

 

Reden 7: Blijven innoveren, blijven investeren.

Wij van Zenid.net zitten nooit stil. We blijven actief, we blijven innoveren en blijven met de tijd meegaan. Ook blijven we investeren in nieuwe ontwikkelingen voor de groei van ons bedrijf.

We blijven proactief alle ontwikkelingen op de hosting markt volgen en we doen er alles aan om niet achter in de tijd te raken. We blijven daarom altijd op zoek naar nieuwe en verbeterde mogelijkheden in onze dienstverlening, waarbij het gemak voor de klant voorop staat.

We weten dit al 15 jaar voort te zetten en ons einde is nog lang niet in zicht. Tegenwoordig werken wij met zeer krachtige cloudservers en cloud technieken als Microsoft Hyper-V. Al onze servers zijn afgelopen jaren gemigreerd naar supersnelle SSD-schijven die wel tot 10x sneller zijn dan traditionele schijven.

Nog dagelijks doen wij ons werk met alle passie en plezier en dat is ook de kracht van onze onderneming. Wij vinden het vooral echt leuk wat we doen! Daarbij ligt de focus vooral niet op zoveel mogelijk klanten werven en overvolle servers creëren.

 

Laat u verrassen door onze supersnelle servers en kom kennis maken met de oneindige mogelijkheden die wij u te bieden hebben.