22 jun

U heeft een e-mail gehad van SIDN dat uw domeinnaam verhuisd wordt?

Al onze .nl domeinnamen worden verhuisd van Openprovider naar Vivor.

 

 

Omdat wij al meer dan 15 nauw samenwerken met Vivor.net hebben wij besloten om ook samen alle domeinnamen bij elkaar te brengen om zo minder afhankelijkheid van derde te hebben.

Wat is de huidige situatie.

Zenid.net neemt al ruim 10 jaar haar domeinnamen af bij Openprovider, dit is een partij die zich bezighoud met het verkopen van licenties en domeinnamen. Hiervoor deden wij dat bij TransIP in de eerste 5 jaar.

Wij hebben er bewust nooit voor gekozen om zelf directe SIDN deelnemer te worden omdat wij er altijd voor gestreden hebben domeinnamen gewoon tegen een normaal tarief aan klanten te kunnen aanbieden waarbij voor ons als provider geen duur lidmaatschap hoeven te betalen.

Wat wij afgelopen jaren steeds geprobeerd hebben en steeds naar gestreden hebben is naar minder afhankelijkheid van derde, dus de lijnen zo kort mogelijk en zo weinig mogelijk tussenpersonen om problemen en overmacht situaties tot een minimum te beperken.

Wat gaan we doen?

Na een goed en grondig overleg en plan van aanpak hebben wij besloten om samen met Vivor.net die inmiddels al ruim 15 jaar deelnemer SIDN is om alle domeinnamen op een hoop te gooien om het zo maar even uit te drukken.

We gaan dus komende week alle .nl domeinnamen van Openprovider overdragen naar Vivor. Gezien wij al 15 jaar nauw samenwerken met Vivor verstrekt dit nog beter onze positie op de markt en heeft u veel meer zekerheid en waarborg over uw domeinnaam.

Onze samenwerking met Vivor is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en dit werpt op een zeer positieve manier zijn vruchten af.

Wat veranderd er voor u?

Voor u als klant veranderd er helemaal niks. U blijft gewoon houder en eigenaar van uw domeinnaam en u blijft gewoon volledige controle houden over uw domeinnaam. Nameservers blijven ongewijzigd.

Het enige wat er zal veranderen is dat u een andere registrar ziet staan in de Whois informatie.

Daar staat nu:

Registrar.eu
Willem Buytewechstraat 40
3024BN ROTTERDAM
Netherlands

en dat zal worden:

Tech Name: Vivor Service
Tech Organization: Vivor B.V.
Tech Street: Postbus 31303
Tech City: Nijmegen
Tech Postal Code: 6503CH
Tech State/Province:
Tech Country: NL
Tech Phone: +31.355239416
Tech Phone Ext:
Tech Fax: +31.355239417
Tech Fax Ext:
Tech Email: service@vivor.net

U heeft een e-mail gehad dat uw domeinnaam verhuisd wordt?

Het kan zijn dat u een e-mail van de SIDN gaat ontvangen dat uw domeinnaam verhuisd is. Geen paniek, dit is dus de reden waarom. U hoeft verder geen actie te ondernemen en uw domeinnaam zal gewoon blijven werken en verlengd worden.