02 feb

Het nieuwe Zenid.net!

Onze nieuwe website is eindelijk een feit!

Er is afgelopen maanden op de achtergrond erg hard gewerkt aan de geheel vernieuwde website van Zenid.net. Ook ons klantenportaal is helemaal getransformeerd naar een modern anno 2016 design.

Tijdens het geheel nieuw ontwerpen van Zenid.net is vooral gelet op gebruiksvriendelijkheid en makkelijke en snelle navigatie met duidelijke en krachtige vermeldingen van onze diensten. We hebben vooral de focus gelegd op ”call to action” en op korte maar duidelijke omschrijving van wat wij allemaal doen.

Niet zonder FocalRoom webdesign

focalroom

We zijn begin dit jaar opzoek gegaan naar een webdesigner die onze nieuwe website wilde maken. Die zoektocht ging vele malen moeizamer dan we zelf hadden verwacht! Daar wij altijd dachten dat webdesigners wel altijd om werk zitten springen leek dat in de praktijk wel erg tegen te vallen als wij hier even onze persoonlijke mening over mogen geven.

Na een lange zoektocht eindelijk gevonden.

We kregen vooral vaak te horen: ‘Geen tijd’ ‘Over 5 maanden pas’ ‘Ja, maar wel niet te ingewikkeld’ enz. Zeker na 5 bedrijven gevraagd te hebben begon bij ons een beetje de moed te zakken om iemand voor deze klus in te schakel.

we zijn toen maar eens gaan zoeken in eigen regio: Limburg, Landgraaf. En al snel kwamen we uit bij: focalroom.nl

Nadat we contact met deze mensen gelegd hadden kregen we al snel een zeer goede eerste indruk. Er werd erg goed geluisterd naar onze wensen en ook werd er meteen volop meegedacht aan oplossingen en ideeën. Omdat wij zelf ook wel de nodige technische kennis in huis hebben, hebben we samen met FocalRoom gekeken naar goede oplossingen en hebben wij soms bijgedragen aan de technische kant voor een goede integratie en koppeling met ons klantenportaal. Positief is vooral dat FocalRoom geheel openstaat voor alle bijdragen die je wilt doen. Ook een eerste kennismaking en persoonlijk gesprek verliep zeer goed en Tim van Focalroom wist al snel wat wij graag wilde.

Perfecte samenwerking.

We hebben samen besloten de website geheel in WordPress te maken (want waarom het wiel opnieuw uitvinden als het er al is).  Door deze keuze te maken konden we bovendien veel sparen op de kosten en hebben wij tegen een zeer scherp aan aannemelijk tarief onze gehele website samen met FocalRoom kunnen afronden.

Dit maakt FocalRoom extra bijzonder.

Iets wat echt een kracht is bij dit bedrijf en vooral bij Tim. Is zijn visie en kijk op fotografie! Tim maakt namelijk alle foto’s zelf! Dit levert zeer bijzondere maar vooral zeer unieke en geheel eigen foto’s en dus een eigen stijl en ontwerp op. Tim reist hiervoor gerust naar Duitsland om daar wat plaatjes te schieten om deze vervolgens in zijn webdesign te gebruiken. Daarom kunnen wij met trots melden dat vrijwel alle foto’s wat u ziet op onze website geheel eigen genomen foto’s zijn!

De meeste foto’s wat u op onze website tegenkomt in het ontwerp zijn genomen in Duitsland, Frankfurt.

Wij hebben ook werk van Tim gezien waarbij hij er niet van weerhouden wordt om bij een dakdekkersbedrijf even op het dak te klimmen met zijn camera en daar dan even de mooiste foto’s te maken. Dat vinden wij echt een gave. Daarbij is Tim ook zeer gespecialiseerd in 3D technieken en weet hij dus ook heel goed een bepaalde dimensie te leggen in een website of logo. Zo heeft hij ons logo (die wij al ruim 15 jaar hebben, maar wel soms met en met vernieuwd is geworden met de jaren.) een geheel nieuwe frisse beetje 3D uitstraling te geven.

Aanrader en een uniek aanbod!

Natuurlijk had u al verwacht dat wij gaan zeggen dat wij Focalroom van harte kunnen aanbevelen voor een nieuwe website te maken mocht u hier opzoek naar zijn. Maar er is nog iets!

Speciaal en geheel voor alle klanten van Zenid.net mogen wij u een korting aanbieden van € 100 euro per klant per opdracht. Deze actie is geldig tot en met Mei 2016.

Wilt u hier gebruik van maken? Vermeld dan even aan FocalRoom dat u klant bent bij Zenid.net

Leave a reply