04 feb 2016

  Theo Cuijpers

  Zenid.net is al jaren onze vaste leverancier op gebied van ICT/internet. Al geruime jaren hosten ze voor ons de verschillende mailservers, websites en webshop naar volle tevredenheid.

  Gelijk als de frisse uitstraling van de website is het contact en de service. Het meedenken en snel schakelen van Zenid.net zijn voor ons erg belangrijk.

  21 jan 2016

  Marco Blonk

  “Zenid.net is een hosting bedrijf waar ik als bedrijf al meer dan 10 jaar met volle tevredenheid mee samenwerk. Ik ben ooit begonnen met een domein en website. Al snel was dit niet meer voldoende en ging ik gebruik maken van een reseller account. Met CPanel is het beheer van dns, e-mail, databases en software eenvoudig in gebruik, waardoor het aantal vragen voor mij als reseller beperkt blijft.

  Zenid.net is voor mij een goede-, betrouwbare partner waarmee ik graag webdiensten aanbied aan mijn klanten. Daarnaast laat ik nog altijd zelf mijn websites hosten bij Zenid.net, omdat het gewoon goed werkt..!”

  18 jan 2016

  Rolf Kuilder

  Per maart 2015  draait mijn internetbedrijfje op Zenid’s VPS platform. De overgang is vlekkeloos verlopen. Bij de veranderingen kreeg ik steeds goed advies. Er wordt met me meegedacht.

  Als er eens iets is dan maak ik een support ticket aan die altijd steeds snel wordt beantwoord. En dan wordt ik ook echt geholpen. Ik kan Zenid.net echt aanraden.

  14 jan 2016

  Sebastiaan Paauw

  We hebben onlangs al onze webhosting verhuisd naar het cloud-platform van ZenID en dat bevalt uitstekend! Het is enorm snel, en we kunnen meer capaciteit aan waardoor onze websites groeien. Dankzij Andy is de migratie zeer soepel verlopen, en we raden ZenID dan ook absoluut aan als partner in de cloud!

  13 jan 2016

  Gerda de Jong

  Toen ik op zoek was naar een web designer kwam ik bij Zend.net terecht , al gauw wist ik dat ik daar goed zat omdat ze goed naar mijn wensen luisterden en deze ook naar zeer tevredenheid uitvoerden maar dat niet alleen er werd ook met mij meegedacht wat ik als klant zeer op prijs stelde . Uiteindelijk is t resultaat dan ook naar zeer tevredenheid uitgevoerd en kan ik alleen maar toevoegen.
   
  Wil jij een webdesigner die naar jou wensen luisterd en ze ook naar tevredenheid uitvoert dan raad ik U aan om met Zend.net zaken te doen dan bent U als klant altijd Koning

  13 jan 2016

  Henk Noordijk

  Voor bereikbaarheid geef ik Zenid echt een dikke 10! Wanneer je ze ook Mailt , Belt of zelfs via de App,  een antwoord en de Oplossing is er dan altijd snel.Dat is een reden dat ik al 12,5 jaar een trouwe klant ben van Zenid
   
  Kwaliteit ook een Dikke 10! Alle diensten die ik heb afgenomen van Zenid werken zoals het hoort en Lekker snel.

  13 jan 2016

  Gerard Timmermans

  Sinds januari 2014 verzorgt Zenid.net de gehele automatisering voor ons kantoor. In de zomer van het afgelopen jaar hebben we de complete hardware vervangen en naar een hoger en actueler niveau gebracht. Dat alles onder de prima voorbereiding en afhandeling door Zenid.net. Dankzij die goede voorbereiding en overgang in een weekend konden we op maandag nagenoeg voor 100% weer onze eigen relaties ten dienste zijn. 
   
  We hebben Zenid.net leren kennen als no-nonsens, geen 9 tot 5 mentaliteit en dat alles tegen een zeer schappelijk tarief.

  13 jan 2016

  Markus van Riessen

  Als ik een probleem ondervind dan denkt Andy Vlasveld, die de drijvende kracht is  achter ZenID, met me mee en probeert hij het in een zeer kost tijdsbestek op te lossen. Ook buiten kantooruren en in de  avonduren staat hij voor me klaar.
   
  Een 99% uptime van de websites van mij klanten is voor mij een vereiste en dit maakt ZenID waar! ZenId werkt zoals een website hosting provider moet werken: ontzorgend van A tot Z.

  22 jun 2015

  Marco van Wijk

  Wat een verademing! Vanaf het moment van aanmelden tot het moment dat de website volledig draaide heb ik een perfecte ondersteuning gehad. Zelfs ’s nachts werd er na mijn mailtje direct een klein probleempje opgelost.

  © 2016 Zenid.net / webdesign & photography by 3DG-RECLAME.nl

  back to top